Teraz jest 20 maja 2012, o 01:47

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]

Strona 2 z 3 [ Posty: 30 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Motoserce 2012
PostNapisane: 9 lut 2012, o 01:14 
Super user

Kasa:
55.05

Lista :
1. Piter
2. Kreciu
3. Janusz (Alien)
4. Miron + znajomi
5. Kala :shout:
6. Mocho
7. Gajowy
8. Duszmen
9. ?

Ps. Dziękuję za dotychczasowe wpisy :good: czekamy na więcej (na dwóch innych kieleckich forach założyłem listy)

PostNapisane: 13 lut 2012, o 12:29 
Super user

Kasa:
55.05

Lista :
1. Piter
2. Kreciu
3. Janusz (Alien)
4. Miron
6. Mocho
7. Gajowy
8.Duszmen
9. Mariusz od Mirona
10. Mateusz od Mirona
11. Kaman
12. Bigos
13. ?

Ps. Dziękuję za dotychczasowe wpisy :good: czekamy na więcej (na dwóch innych kieleckich forach założyłem listy

PostNapisane: 13 lut 2012, o 20:33 
Super user

Kasa:
5.00

Dziki napisał(a):
Lista :
1. Piter
2. Kreciu
3. Janusz (Alien)
4. Miron
6. Mocho
7. Gajowy
8.Duszmen
9. Mariusz od Mirona
10. Mateusz od Mirona
11. Kaman
12. Bigos
13. Alan

Ps. Dziękuję za dotychczasowe wpisy :good: czekamy na więcej (na dwóch innych kieleckich forach założyłem listy

PostNapisane: 13 lut 2012, o 22:00 
Super user

Kasa:
55.05

Alan napisał(a):
Dziki napisał(a):
Lista :
1. Piter
2. Kreciu
3. Janusz (Alien)
4. Miron
6. Mocho
7. Gajowy
8.Duszmen
9. Mariusz od Mirona
10. Mateusz od Mirona
11. Kaman
12. Bigos
13. Alan

UWAGA

Z pośród ludzi oddających krew w dniu imprezy , odbędzie się losowanie piłki z autografami wszystkich zawodników KS VIVE Targi Kielce
oraz koszulka Sławomira Szmala z własnoręczną dedykacją.
Dziś dostałem potwierdzenie
http://vivetargi.pl/pl/rozgrywki/kadra.html

PostNapisane: 14 lut 2012, o 12:13 
Super user

Kasa:
55.05

Dziki napisał(a):
Alan napisał(a):
Dziki napisał(a):
Lista :
1. Piter
2. Kreciu
3. Janusz (Alien)
4. Miron
6. Mocho
7. Gajowy
8.Duszmen
9. Mariusz od Mirona
10. Mateusz od Mirona
11. Kaman
12. Bigos
13. Alan

UWAGA

Z pośród ludzi oddających krew w dniu imprezy , odbędzie się losowanie piłki z autografami wszystkich zawodników KS VIVE Targi Kielce
oraz koszulka Bogdana Wenty z własnoręczną dedykacją.

PostNapisane: 19 lut 2012, o 11:11 
Super user

Kasa:
55.05

Lista :
1. Paweł
2. Kreciu
3. Janusz (Alien)
4. Miron
6. Mocho
7. Gajowy
8.Duszmen
9. Mariusz od Mirona
10. Mateusz od Mirona
11. Kaman
12. Bigos
13. Alan

UWAGA

oraz koszulka Bogdana Wenty z własnoręczną dedykacją.

PostNapisane: 22 lut 2012, o 22:36 
Super user

Kasa:
15.00

cholera właśnie zobaczyłem że zostałem wpisany na listę krwiopijców :) pozwólcie że najpierw pójdę na transfuzję,a potem oddam już oczyszczoną :Yahoo!:

PostNapisane: 2 kwi 2012, o 10:58 
Super user

Kasa:
55.05

Motoserce i rozpoczęcie Sezonu Motocyklowego 2012
21.04.2012-Park Miejski , Muszla Koncertowa , Start godz 10 do ok 18

Finał Akcji Motoserce wraz z rozpoczęciem Sezonu Motocyklowego 2012 już blisko, Park Miejski w Kielcach będzie tętnił życiem, mnóstwo atrakcji jakie przygotowali organizatorzy gwarantuje Wam to!!! Zaszczycą nas swoją obecnością młodzi artyści, dzieciaczki pokażą jak należy śpiewać, tańczyć i recytować :Yahoo!: , strażacy znowu zepsują fajny wóz a grupa medyczna pokaże jak uratować komuś życie. Wojsko zaprezentuje Wam broń, ładunki wybuchowe, miny, najnowsze mundury i pewnie sprawność Polskiego żołnierza :mad: . Nie dorównają pewnie ludziom z sekcji Kendo w potyczkach na miecze, choć nie na pewno. Przyjadą również miłośnicy "hadcorowych" maszyn dwusuwowych -Pilarze (nie wiem czy zdołamy obronić starodrzew parkowy) ale żeby zachować klimat lasu, myśliwi - sygnaliści zagrają na swych "trąbach" , Sokolnicy wypuszczą swoje drapieżniki , mówię Wam trza będzie uważać na czupryny i w ramach bezpieczeństwa Kasków nie rozdziewać :wink: bądz uciekać do Mobilnej Stacji poboru Krwi. Sam osobiście wybrałem tą drugą opcję , ponieważ za odrobinę tej "złej" krwi jesteśmy bezpieczni aaaaaa i możemy stać się bogatsi , bogatsi bo spośród ludzi oddających krew w dniu imprezy , odbędzie się losowanie piłki z autografami wszystkich zawodników KS VIVE Targi Kielce
oraz koszulka Bogdana Wenty z własnoręczną dedykacją. http://vivetargi.pl/pl/rozgrywki/kadra.html
Wiem, już zrobiło się gorąco, od samego czytania. :shout: Jest i na to sposób: O 12 wyjedziemy na paradę, celem ochłonięcia :wink: niech ludziska z Kielc popatrzą jak się "szlachta" wozi.
W parku będzie catering, wystawcy, huśtawki, zjeżdżalnie, stare militarne pojazdy, itd, itp - Ci , którzy zostaną nie będą się nudzić.
Po godzinnym śmiganiu ulicami miasta wrócimy do Parku, ponieważ dopiero w tedy zacznie się prawdziwa zabawa. Trzy koncerty umilą nam czas. Jako pierwsi zagrają "DC/AC" z Kielc http://www.youtube.com/watch?v=IPLV7WsBQkM Chłopaki dają radę, covery legendarnej grupy AC/DC wychodzą im jak mało komu. Następni wjadą "FireFlower" Z kielc http://www.youtube.com/watch?v=fcLHTQHgn2U wierzcie mi , warto ich posłuchać :shout: i trzecia kapela , chłopaki z Lublina "The Crows" pozwolą pozostać w klimacie zajebis... imprezy jeszcze przez godzinę. W przerwach miedzy koncertami czas wypełnią Kabarety, rozbawią Nas do łez.
Zapraszamy

Secretary Old Bikers FG Kielce
Dziki

PostNapisane: 6 kwi 2012, o 11:01 
Super user

Kasa:
15.00

Lista :
1. Paweł
2. Kreciu
3. Janusz (Alien)
4. Miron
5. Kala
6. Mocho
7. Gajowy
8.Duszmen
9. Mariusz od Mirona
10. Mateusz od Mirona
11. Kaman + 4
12. Bigos
13. Alan

PostNapisane: 11 kwi 2012, o 11:32 
Super user

Kasa:
55.05

Dziki napisał(a):
Motoserce i rozpoczęcie Sezonu Motocyklowego 2012
21.04.2012-Park Miejski , Muszla Koncertowa , Start godz 10 do ok 18

Finał Akcji Motoserce wraz z rozpoczęciem Sezonu Motocyklowego 2012 już blisko, Park Miejski w Kielcach będzie tętnił życiem, mnóstwo atrakcji jakie przygotowali organizatorzy gwarantuje Wam to!!! Zaszczycą nas swoją obecnością młodzi artyści, dzieciaczki pokażą jak należy śpiewać, tańczyć i recytować :Yahoo!: , strażacy znowu zepsują fajny wóz a grupa medyczna pokaże jak uratować komuś życie. Wojsko zaprezentuje Wam broń, ładunki wybuchowe, miny, najnowsze mundury i pewnie sprawność Polskiego żołnierza :mad: . Nie dorównają pewnie ludziom z sekcji Kendo w potyczkach na miecze, choć nie na pewno. Przyjadą również miłośnicy "hadcorowych" maszyn dwusuwowych -Pilarze (nie wiem czy zdołamy obronić starodrzew parkowy) ale żeby zachować klimat lasu, myśliwi - sygnaliści zagrają na swych "trąbach" , Sokolnicy wypuszczą swoje drapieżniki , mówię Wam trza będzie uważać na czupryny i w ramach bezpieczeństwa Kasków nie rozdziewać :wink: bądz uciekać do Mobilnej Stacji poboru Krwi. Sam osobiście wybrałem tą drugą opcję , ponieważ za odrobinę tej "złej" krwi jesteśmy bezpieczni aaaaaa i możemy stać się bogatsi , bogatsi bo spośród ludzi oddających krew w dniu imprezy , odbędzie się losowanie piłki z autografami wszystkich zawodników KS VIVE Targi Kielce
oraz koszulka Bogdana Wenty z własnoręczną dedykacją. http://vivetargi.pl/pl/rozgrywki/kadra.html
Wiem, już zrobiło się gorąco, od samego czytania. :shout: Jest i na to sposób: O 12 wyjedziemy na paradę, celem ochłonięcia :wink: niech ludziska z Kielc popatrzą jak się "szlachta" wozi.
W parku będzie catering, wystawcy, huśtawki, zjeżdżalnie, stare militarne pojazdy, itd, itp - Ci , którzy zostaną nie będą się nudzić.
Po godzinnym śmiganiu ulicami miasta wrócimy do Parku, ponieważ dopiero w tedy zacznie się prawdziwa zabawa. Trzy koncerty umilą nam czas. Jako pierwsi zagrają "DC/AC" z Kielc http://www.youtube.com/watch?v=IPLV7WsBQkM Chłopaki dają radę, covery legendarnej grupy AC/DC wychodzą im jak mało komu. Następni wjadą "FireFlower" Z kielc http://www.youtube.com/watch?v=fcLHTQHgn2U wierzcie mi , warto ich posłuchać :shout: i trzecia kapela , chłopaki z Lublina "The Crows" pozwolą pozostać w klimacie zajebis... imprezy jeszcze przez godzinę. W przerwach miedzy koncertami czas wypełnią Kabarety, rozbawią Nas do łez.
Zapraszamy

Secretary Old Bikers FG Kielce
Dziki

Najświeższe informacje

Dodatkowe nagrody dla oddających krew w dniu imprezy przygotowane!!! Będą nimi :
1. Siedem bezpłatnych wejściówek na nasz Zlot Old Bikers, który odbędzie się 10,11,12/08/2012r jak zwykle w Pińczowie
2. Piłka z autografem Jerzego Dudka.
Będziemy również organizować kurs na Kartę Motorowerową, później w drodze losowania dla najlepszej piątki ufundujemy bardzo ciekawe nagrody w postaci kasków, taśm odblaskowych, kurs praktyczny no i Kartę Motorowerową.

Strona 2 z 3 [ Posty: 30 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona