W ofercie: PZU, Warta, Allianz, Aviva, MTU, Uniqa, Hestia, HDI-Asekuracja, Interrisk, Generali, HDI-Gerling. Nick na forum Andrew tel. 601 47 13 49
|
Teraz jest 20 maja 2012, o 01:47
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
 |
|
 |
|
| Autor |
Wiadomość |
|
Dziki
|
Tytuł: Re: Motoserce 2012 Napisane: 9 lut 2012, o 01:14 |
| Super user |
 |
|
Lista : 1. Piter 2. Kreciu 3. Janusz (Alien) 4. Miron + znajomi 5. Kala  6. Mocho 7. Gajowy 8. Duszmen 9. ? Ps. Dziękuję za dotychczasowe wpisy  czekamy na więcej (na dwóch innych kieleckich forach założyłem listy)
_________________ Dziki Tel 604 600 559
|
|
|
|
 |
|
Dziki
|
Tytuł: Re: Motoserce 2012 Napisane: 13 lut 2012, o 12:29 |
| Super user |
 |
|
Lista : 1. Piter 2. Kreciu 3. Janusz (Alien) 4. Miron 5. Kala  6. Mocho 7. Gajowy 8.Duszmen 9. Mariusz od Mirona 10. Mateusz od Mirona 11. Kaman 12. Bigos 13. ? Ps. Dziękuję za dotychczasowe wpisy  czekamy na więcej (na dwóch innych kieleckich forach założyłem listy
|
|
|
|
 |
|
Alan
|
Tytuł: Re: Motoserce 2012 Napisane: 13 lut 2012, o 20:33 |
| Super user |
 |
|
Dziki napisał(a): Lista : 1. Piter 2. Kreciu 3. Janusz (Alien) 4. Miron 5. Kala  6. Mocho 7. Gajowy 8.Duszmen 9. Mariusz od Mirona 10. Mateusz od Mirona 11. Kaman 12. Bigos 13. Alan Ps. Dziękuję za dotychczasowe wpisy  czekamy na więcej (na dwóch innych kieleckich forach założyłem listy
|
|
|
|
 |
|
Dziki
|
Tytuł: Re: Motoserce 2012 Napisane: 13 lut 2012, o 22:00 |
| Super user |
 |
|
Alan napisał(a): Dziki napisał(a): Lista : 1. Piter 2. Kreciu 3. Janusz (Alien) 4. Miron 5. Kala  6. Mocho 7. Gajowy 8.Duszmen 9. Mariusz od Mirona 10. Mateusz od Mirona 11. Kaman 12. Bigos 13. Alan Ps. Dziękuję za dotychczasowe wpisy  czekamy na więcej (na dwóch innych kieleckich forach założyłem listy UWAGAZ pośród ludzi oddających krew w dniu imprezy , odbędzie się losowanie piłki z autografami wszystkich zawodników KS VIVE Targi Kielce oraz koszulka Sławomira Szmala z własnoręczną dedykacją. Dziś dostałem potwierdzenie http://vivetargi.pl/pl/rozgrywki/kadra.html
|
|
|
|
 |
|
Dziki
|
Tytuł: Re: Motoserce 2012 Napisane: 14 lut 2012, o 12:13 |
| Super user |
 |
|
Dziki napisał(a): Alan napisał(a): Dziki napisał(a): Lista : 1. Piter 2. Kreciu 3. Janusz (Alien) 4. Miron 5. Kala  6. Mocho 7. Gajowy 8.Duszmen 9. Mariusz od Mirona 10. Mateusz od Mirona 11. Kaman 12. Bigos 13. Alan Ps. Dziękuję za dotychczasowe wpisy  czekamy na więcej (na dwóch innych kieleckich forach założyłem listy UWAGAZ pośród ludzi oddających krew w dniu imprezy , odbędzie się losowanie piłki z autografami wszystkich zawodników KS VIVE Targi Kielce oraz koszulka Bogdana Wenty z własnoręczną dedykacją. Dziś dostałem potwierdzenie http://vivetargi.pl/pl/rozgrywki/kadra.html
|
|
|
|
 |
|
Dziki
|
Tytuł: Re: Motoserce 2012 Napisane: 19 lut 2012, o 11:11 |
| Super user |
 |
|
Lista : 1. Paweł 2. Kreciu 3. Janusz (Alien) 4. Miron 5. Kala  6. Mocho 7. Gajowy 8.Duszmen 9. Mariusz od Mirona 10. Mateusz od Mirona 11. Kaman 12. Bigos 13. Alan Ps. Dziękuję za dotychczasowe wpisy  czekamy na więcej (na dwóch innych kieleckich forach założyłem listy UWAGA Z pośród ludzi oddających krew w dniu imprezy , odbędzie się losowanie piłki z autografami wszystkich zawodników KS VIVE Targi Kielce oraz koszulka Bogdana Wenty z własnoręczną dedykacją. Dziś dostałem potwierdzenie http://vivetargi.pl/pl/rozgrywki/kadra.html
|
|
|
|
 |
|
Dziki
|
Tytuł: Re: Motoserce 2012 Napisane: 2 kwi 2012, o 10:58 |
| Super user |
 |
|
Motoserce i rozpoczęcie Sezonu Motocyklowego 2012 21.04.2012-Park Miejski , Muszla Koncertowa , Start godz 10 do ok 18 Finał Akcji Motoserce wraz z rozpoczęciem Sezonu Motocyklowego 2012 już blisko, Park Miejski w Kielcach będzie tętnił życiem, mnóstwo atrakcji jakie przygotowali organizatorzy gwarantuje Wam to!!! Zaszczycą nas swoją obecnością młodzi artyści, dzieciaczki pokażą jak należy śpiewać, tańczyć i recytować  , strażacy znowu zepsują fajny wóz a grupa medyczna pokaże jak uratować komuś życie. Wojsko zaprezentuje Wam broń, ładunki wybuchowe, miny, najnowsze mundury i pewnie sprawność Polskiego żołnierza  . Nie dorównają pewnie ludziom z sekcji Kendo w potyczkach na miecze, choć nie na pewno. Przyjadą również miłośnicy "hadcorowych" maszyn dwusuwowych -Pilarze (nie wiem czy zdołamy obronić starodrzew parkowy) ale żeby zachować klimat lasu, myśliwi - sygnaliści zagrają na swych "trąbach" , Sokolnicy wypuszczą swoje drapieżniki , mówię Wam trza będzie uważać na czupryny i w ramach bezpieczeństwa Kasków nie rozdziewać  bądz uciekać do Mobilnej Stacji poboru Krwi. Sam osobiście wybrałem tą drugą opcję , ponieważ za odrobinę tej "złej" krwi jesteśmy bezpieczni aaaaaa i możemy stać się bogatsi , bogatsi bo spośród ludzi oddających krew w dniu imprezy , odbędzie się losowanie piłki z autografami wszystkich zawodników KS VIVE Targi Kielce oraz koszulka Bogdana Wenty z własnoręczną dedykacją. http://vivetargi.pl/pl/rozgrywki/kadra.html Wiem, już zrobiło się gorąco, od samego czytania.  Jest i na to sposób: O 12 wyjedziemy na paradę, celem ochłonięcia  niech ludziska z Kielc popatrzą jak się "szlachta" wozi. W parku będzie catering, wystawcy, huśtawki, zjeżdżalnie, stare militarne pojazdy, itd, itp - Ci , którzy zostaną nie będą się nudzić. Po godzinnym śmiganiu ulicami miasta wrócimy do Parku, ponieważ dopiero w tedy zacznie się prawdziwa zabawa. Trzy koncerty umilą nam czas. Jako pierwsi zagrają "DC/AC" z Kielc http://www.youtube.com/watch?v=IPLV7WsBQkM Chłopaki dają radę, covery legendarnej grupy AC/DC wychodzą im jak mało komu. Następni wjadą "FireFlower" Z kielc http://www.youtube.com/watch?v=fcLHTQHgn2U wierzcie mi , warto ich posłuchać  i trzecia kapela , chłopaki z Lublina "The Crows" pozwolą pozostać w klimacie zajebis... imprezy jeszcze przez godzinę. W przerwach miedzy koncertami czas wypełnią Kabarety, rozbawią Nas do łez. ZapraszamySecretary Old Bikers FG Kielce Dziki
|
|
|
|
 |
|
Dziki
|
Tytuł: Re: Motoserce 2012 Napisane: 11 kwi 2012, o 11:32 |
| Super user |
 |
|
Dziki napisał(a): Motoserce i rozpoczęcie Sezonu Motocyklowego 2012 21.04.2012-Park Miejski , Muszla Koncertowa , Start godz 10 do ok 18 Finał Akcji Motoserce wraz z rozpoczęciem Sezonu Motocyklowego 2012 już blisko, Park Miejski w Kielcach będzie tętnił życiem, mnóstwo atrakcji jakie przygotowali organizatorzy gwarantuje Wam to!!! Zaszczycą nas swoją obecnością młodzi artyści, dzieciaczki pokażą jak należy śpiewać, tańczyć i recytować  , strażacy znowu zepsują fajny wóz a grupa medyczna pokaże jak uratować komuś życie. Wojsko zaprezentuje Wam broń, ładunki wybuchowe, miny, najnowsze mundury i pewnie sprawność Polskiego żołnierza  . Nie dorównają pewnie ludziom z sekcji Kendo w potyczkach na miecze, choć nie na pewno. Przyjadą również miłośnicy "hadcorowych" maszyn dwusuwowych -Pilarze (nie wiem czy zdołamy obronić starodrzew parkowy) ale żeby zachować klimat lasu, myśliwi - sygnaliści zagrają na swych "trąbach" , Sokolnicy wypuszczą swoje drapieżniki , mówię Wam trza będzie uważać na czupryny i w ramach bezpieczeństwa Kasków nie rozdziewać  bądz uciekać do Mobilnej Stacji poboru Krwi. Sam osobiście wybrałem tą drugą opcję , ponieważ za odrobinę tej "złej" krwi jesteśmy bezpieczni aaaaaa i możemy stać się bogatsi , bogatsi bo spośród ludzi oddających krew w dniu imprezy , odbędzie się losowanie piłki z autografami wszystkich zawodników KS VIVE Targi Kielce oraz koszulka Bogdana Wenty z własnoręczną dedykacją. http://vivetargi.pl/pl/rozgrywki/kadra.html Wiem, już zrobiło się gorąco, od samego czytania.  Jest i na to sposób: O 12 wyjedziemy na paradę, celem ochłonięcia  niech ludziska z Kielc popatrzą jak się "szlachta" wozi. W parku będzie catering, wystawcy, huśtawki, zjeżdżalnie, stare militarne pojazdy, itd, itp - Ci , którzy zostaną nie będą się nudzić. Po godzinnym śmiganiu ulicami miasta wrócimy do Parku, ponieważ dopiero w tedy zacznie się prawdziwa zabawa. Trzy koncerty umilą nam czas. Jako pierwsi zagrają "DC/AC" z Kielc http://www.youtube.com/watch?v=IPLV7WsBQkM Chłopaki dają radę, covery legendarnej grupy AC/DC wychodzą im jak mało komu. Następni wjadą "FireFlower" Z kielc http://www.youtube.com/watch?v=fcLHTQHgn2U wierzcie mi , warto ich posłuchać  i trzecia kapela , chłopaki z Lublina "The Crows" pozwolą pozostać w klimacie zajebis... imprezy jeszcze przez godzinę. W przerwach miedzy koncertami czas wypełnią Kabarety, rozbawią Nas do łez. ZapraszamySecretary Old Bikers FG Kielce Dziki Najświeższe informacjeDodatkowe nagrody dla oddających krew w dniu imprezy przygotowane!!! Będą nimi : 1. Siedem bezpłatnych wejściówek na nasz Zlot Old Bikers, który odbędzie się 10,11,12/08/2012r jak zwykle w Pińczowie 2. Piłka z autografem Jerzego Dudka. Będziemy również organizować kurs na Kartę Motorowerową, później w drodze losowania dla najlepszej piątki ufundujemy bardzo ciekawe nagrody w postaci kasków, taśm odblaskowych, kurs praktyczny no i Kartę Motorowerową.
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|