Odprawy Celne, Deklaracje Akcyzowe, Zabezpieczenia Celne, Doradztwo Celne, Deklaracje Intrastat Informacje na temat importu Motocykli i Samochodów z USA i Państw Trzecich
|
Teraz jest 20 maja 2012, o 01:34
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
 |
|
 |
|
|
|
 |
|
czoper
|
Tytuł: Re: Garaż Motostodoly i pasjonatów motocykli z Kielc Napisane: 30 maja 2010, o 10:55 |
| Super user |
 |
|
Uparty jest jak jasna cholera. O Dumatym tutaj mowa Wczoraj sprawdzaliśmy jak wygląda hala po obeschnięciu - wygląda bardziej niż dobrze No i rzeczony Dumaty z niesamowitą konsekwencją, truł na temat zrobienia wylewki w jednej ( choć on to by chciał na całej ) części hali. ( na drugiej połowie może się kiedyś zrobi a może nie - zobaczymy z czasem ) Powiem szczerze, że jego upór przekonał mnie, że da się to zrobić.Materiały załatwi się w tym tygodniu. Potrzeba dwóch popołudniowych spotkań. Jest ktoś chętny do pomocy w tym przedsięwzięciu?? 1.Dumaty 2.czoper 3.
|
|
 |
|
miccal
|
Tytuł: Re: Garaż Motostodoly i pasjonatów motocykli z Kielc Napisane: 31 maja 2010, o 20:48 |
| Super user |
 |
|
prawie 30 metrów kwadratowych tzw lendeksu (taka tania komunistyczna imitacja parkietu  )będzie miał mój klient na zbyciu, przyda się ? czy wywalać do kosza..
_________________ michał czyli miccal czytane przez dwa ce,,
|
|
|
|
 |
|
czoper
|
Tytuł: Re: Garaż Motostodoly i pasjonatów motocykli z Kielc Napisane: 31 maja 2010, o 20:56 |
| Super user |
 |
|
miccal napisał(a): prawie 30 metrów kwadratowych tzw lendeksu (taka tania komunistyczna imitacja parkietu  )będzie miał mój klient na zbyciu, przyda się ? czy wywalać do kosza.. jak nie fioletowa to bierz!!  przyda się wszystko na tę chwilę...
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|