W ofercie: PZU, Warta, Allianz, Aviva, MTU, Uniqa, Hestia, HDI-Asekuracja, Interrisk, Generali, HDI-Gerling. Nick na forum Andrew tel. 601 47 13 49
|
Teraz jest 20 maja 2012, o 01:23
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
 |
|
 |
|
|
|
 |
|
maslak
|
Tytuł: Re: 2011.09.17-18 Moto Oblezenie ruiny zamku w Zawieprzycach Napisane: 7 wrz 2011, o 19:31 |
| Super user |
 |
|
No więc wracam do tematu: W samych Zawieprzycach jest schronisko młodzieżowe , organizowane w szkole -w klasach. Istnieje możliwość zakwaterowania od 4 do 12 osób w jednej klasie. Koszt podobno 0 złotych , bo tak mówił Wójt do (chyba) Dyretkorki szkoły. Pewnie pomaga organizatorom w ten sposób. WGM FG Łęczna , byli u w/w Dyrektorki a z tego co mi mówiła , zakwaterowaniem zajmie się Klub. Na razie , choć nie ma żadnej rezerwacji - nie wynajmuje nikomu. Jeżeli , więc mamy jechać do Dzidka musimy do niego dzwonić i rezerwować jedną klasę dla siebie. Po za tym , około 3 km od Zawieprzyc , jakieś stowarzyszenie ma jakiś hotel. Może szkoła działa wramach stowarzyszenia. Tak mi powiedziała kobita z która rozmawiałem (chyba Dyrektorka szkoły). Jest też możliwość zakwaterowania w tym hotelu. Umówiłem się z Nią , że może i wchodziłoby w grę spanko w tym hotelu , ale pod warunkiem transportu. Opcja podobno do przyjęcia. Prosiła o kontakt poniedziałek najlepiej , max do środy. Do Dzidka jest 200 km z okładem (dla Czopera na XX to tylko ze 60 km). Pogoda ma być. Pozostał tylko "dylemat" GDZIE. W razie gdybym ja jechał na Lubsko daje namiar tel. na tą kobiałkę , z którą rozmawiałem: TEL - 501 255 397http://meteor.turystyka.pl/ssm-zawieprz ... rzyce.htmlTo tyle i aż tyle , co ustaliłem. A tu jeszcze pogoda: http://www.twojapogoda.pl/16dni_kolejne.htmNO TO MYŚLIMY. 
|
|
|
|
 |
|
czoper
|
Tytuł: Re: 2011.09.17-18 Moto Oblezenie ruiny zamku w Zawieprzycach Napisane: 8 wrz 2011, o 01:12 |
| Super user |
 |
|
Moglibyśmy się przeturlać większą grupą za Lublin, bo to tylko około 200 km ( 500 z + będzie już trudniejsze do zrobienia w większym składzie, choć sam osobiście bym wolał...) Jak pogoda dopisze to mógłby być, fajny wyjazd w większej grupie. Do przemyślenia, choć ja osobiście przez wzgląd na sympatię do Dzidka jestem raczej na tak... ( Lubsko i dalej i bardziej nieznane okolice  )
|
|
 |
|
czoper
|
Tytuł: Re: 2011.09.17-18 Moto Oblezenie ruiny zamku w Zawieprzycach Napisane: 12 wrz 2011, o 09:58 |
| Super user |
 |
|
1 Thor + Freya 2 czoper 3 Max PS. O nocleg każdy martwi się sam. Z racji, że zimnawo się nocą już robi zaproponowałbym schronisko, które jest na terenie zlotu, nr do miłej i uprzejmej Pani ze schroniska: 817 577 012 lub 501 255 397 ( miejsca na namioty również nie zabraknie ) 
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|